33

Schedule

Day 1 (26th August)

Festival area opens at approximately 17:00

Bars are open all evening 

DJ play your favorite heavy metal songs 

HINDRAFJÄLL plays an exclusive acoustic set 20:00-21:00

MÅNEGARM plays an exclusive acoustic set 22:00-23:00

Festival area closes around midnight 

Day 2 (27th August)

Festival area opens at 13:00

Bars open all evening

DJ play your favorite heavy metal songs

Running Order

Månegarm22:45 - 24:00 (75min)

Moonsorrow21:10 - 22:10 (60min)

Grand Magus19:30 - 20:30 (60min)

Einherjer18:00 - 18:50 (50min)

Grimner16:40 - 17:20 (40min)

Istapp15:30 - 16:10 (40min)

Kråkslott14:30 - 15:00 (30min)


All changeover will be 30 minutes between the bands.

Festival closes around 01:00

© Manegarm Open Air - All Rights Reserved. Website crafted 2019 by Luigiht and updated 2021 and 2022 by Per Carlsson.